KhanWarsXBeta

2015-11-03

Νέο UIκαι χαρακτηριστικό μάχης έρχεται για τις τρέχουσες εκδόσεις!

 

Οι προγραμματιστές μας είχαν δουλειά – πολύ δουλειά. Κι όταν βλέπετε προγραμματιστές με πολύ δουλειά, αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι – πολύ ενθουσιασμένοι. Ορίστε μερικοί από τους λόγους:  

 

KhanWarsXBeta:
Ακριβώς – Το Khan Wars κάνει λίφτινγκ. Μαζί με την ενημέρωση ολόκληρου του UI στην τελευταία τεχνολογία, επίσης εξαλείψαμε τους χρόνους αναμονής και τις οθόνες που φόρτωναν. Με  τη βοήθεια και την επιρροή σας στην έκδοση beta, μαζί μπορούμε να πετύχουμε ένα εντελώς ομαλό και  βελτιστοποιημένο UI . Ενώ δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό επίσης κάνουμε πιο έξυπνο το μενού, αναβαθμίζουμε τον παγκόσμιο χάρτη και βελτιστοποιούμε σχεδόν κάθε οθόνη που συναντάτε.  Όλοι θα κληθείτε να δοκιμάσετε και μόνοι σας το νέο Khan Wars X στην έκδοση beta. Κάποιες άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν νέες διασυνδέσεις για αναφορές, δυο κατηγορίες στις αποστολές των ιπποτών, νέο tutorial quest line, ειδοποιήσεις για το τσατ και πολλά άλλα.

 

Έχουμε την προσοχή σας τώρα;
Ωραία.  Δε θέλετε να χάσετε το ολοκαίνουριο χαρακτηριστικό που ξεδιπλώνεται στην τρέχουσα LIVE έκδοση. Δεν μπορούμε να σας πούμε πολλά ακόμα, αλλά πάρτε μια γεύση: Νέα δυνατότητα να κάνετε καθημερινές μάχες μεταξύ σας – προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο ανταγωνισμού θα θέλετε να παίζετε ξανά και ξανά..

 

Και το καλύτερο νέο απ’ όλα?
Αυτό θα γίνει σύντομα. Πολύ σύντομα.

 

Ευχαριστούμε για τη συνεχή βοήθειά σας στις δοκιμές Beta και θα σας δούμε στο πεδίο της μάχης!

 

-Ομάδα Khan Wars